bb het gast huis

3 tips voor tijdens een regenachtige vakantie

Geplaatst op

Iedereen heeft het vast een keer meegemaakt: slecht weer tijdens een zeer lang verwachte vakantie. Het kan iedereen overkomen! Het is daarom belangrijk dat mocht je twijfelen of het gedurende jouw vakantieperiode droog blijft op jouw bestemming, een back-up plan hebt om toch je vakantie niet in duigen te laten vallen. In deze bloemen geven we je drie interessante back-up plannen die je kunt gebruiken wanneer er slecht weer op komst is tijdens je vakantie.

Tip #1: Neem voldoende spelletjes mee

Of het nu goed weer is, of slecht weer, een leuke set aan bordspellen zijn altijd meer dan welkom. gezelschapsspellen zijn er in alle soorten en maten. Je hoeft niet langer alleen nog maar ganzenbord, Domino of mens-erger-je-niet te spelen. Er zijn tegenwoordig veel interessante en uitdagende bordspellen te koop. denk bijvoorbeeld aan bordspellen zoals Machiavelli, Kolonisten van Catan, De legende van Andor, 30 seconds spel en meer.

Tip #2: Neem je laptop of tablet mee

Wat is er nu fijner dan op een regenachtige dag gezellig met zijn allen een film of serie te kijken. Nagenoeg elk vakantieverblijf tegenwoordig biedt gratis wifi. Dit betekent dan ook dat je vol aan kunt genieten van de beste films en series via Netflix, Disney plus of andere streamingdiensten. Je kunt ook in je eentje een film kijken. In dat geval is een tablet groot genoeg. Wil je echter films kijken met je vrienden, vriendinnen, familie of gezin? Neem dan liever een laptop mee aangezien een tablet nogal een klein beeldscherm heeft om met zijn allen een film of serie te kijken.

Tip #3: Neem de regen voor lief

Het is natuurlijk niet altijd zo dat je plannen per se moeten wijzigen op het moment dat het slecht weer is. Als je de juiste regenwerende kleding hebt, een goede paraplu en niet van suiker bent, dan kun je misschien alsnog dat uitstapje maken. Natuurlijk elk uitstapje is fijner als het goed weer is, maar wanneer alle dagen tellen, wil je natuurlijk niet missen. Zeker niet vanwege een spatje regen!

Gerelateerde berichten

Wat heb ik aan een akoestisch plafond?

Veel mensen vragen zich af wat ze hebben aan een akoestisch plafond. Het klinkt een beetje vreemd en onbekend. Wat doet zo’n plafond nu...

Lees meer

Over ons

We nemen graag met je door wat interessante ideeën zijn als het gaat over uitgaan.

Contactgegevens

Via info @ bb-hetgasthuis.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden