bb het gast huis

De 4 redenen om een elektrische fiets aan te schaffen

Geplaatst op

De elektrische fiets is een veel besproken item en de fietsen worden dan ook steeds populairder. De fietsen zijn voorzien van een accu.  Deze accu biedt de fiets trapondersteuning waardoor je sneller op je bestemming bent en je makkelijker tegen de brug opkomt. Ideaal om wat leuke uitstapjes mee te maken dus. In deze blog geven we je 4 redenen om een elektrische fiets aan te schaffen.

1. Fietsen is gezonder

Op de fiets naar bijvoorbeeld je werk is een stuk gezonder dan wanneer je dit met de auto doet. De elektrische fiets zorgt ervoor dat het fietsen minder moeite kost, hierdoor ben je sneller geneigd de fiets te pakken. En hoe meer jij fietst, hoe meer invloed dit heeft op je gezondheid.  Als je na je werk naar huis fietst, hoef je niet eens meer naar de sportschool: je hebt al een complete work out achter de rug. Ben je nou echt fanatiek, dan ga je toch gewoon op de fiets naar de sportschool.

2. Besparing van tijd & geld

Alles draait tegenwoordig om tijd en geld, en hoe mooi is het dan als je op beide kan besparen door de aanschaf van een elektrische fiets. Door gebruik te maken van de elektrische fiets ben je namelijk nog best snel op de plek van bestemming. En niet alleen ben je ergens snel, je hebt ook geen parkeer- en benzinekosten meer.

3. De elektrische bakfiets

Er zijn op dit moment steeds meer elektrische fietsen op de markt, niet alleen gewone fietsen maar nu ook bakfietsen. Bakfietsen zijn gemaakt om spullen te vervoeren en dit kan soms erg zwaar zijn. Met de elektrische bakfiets is dit geen probleem meer. Met de trapondersteuning kom je overal tegen op en hiermee is het gebruik van de bakfiets dus weer een stuk aantrekkelijker geworden.

4. Het milieu

Een vrij overduidelijke maar toch belangrijke reden, een elektrische fiets is natuurlijk erg goed voor het milieu. Het zorgt voor een enorme uitstootvermindering. In het kader van duurzaam ondernemen zou een elektrische fiets dus niet verkeerd zijn tegen over een leaseauto.

Gerelateerde berichten

Wat heb ik aan een akoestisch plafond?

Veel mensen vragen zich af wat ze hebben aan een akoestisch plafond. Het klinkt een beetje vreemd en onbekend. Wat doet zo’n plafond nu...

Lees meer

Over ons

We nemen graag met je door wat interessante ideeën zijn als het gaat over uitgaan.

Contactgegevens

Via info @ bb-hetgasthuis.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden