bb het gast huis

De beste tips voor een echte mannen vrijgezellenfeest

Geplaatst op

Een vrijgezellenfeest voor mannen is bestemd voor een onvergetelijke dag. Samen met je beste maten nog één keer als single man goed losgaan voordat je het ja woord gaat geven. Voor een geslaagd feest moet je de dag goed gaan plannen. Het is traditiegetrouw om dit door je trouw getuige te laten doen. Laat je inspireren door een aantal tips voor een echte mannen vrijgezellenfeest.

Voorbereiding

Voordat je alles gaat plannen is het belangrijk om met een aantal aspecten rekening te houden:

 • Wie gaan er mee?
 • Bekijk de sociale verhoudingen
 • Locatiebepaling
 • Zetten van een datum wanneer iedereen kan
 • Iedereen in stijl of casual?

Je wilt een groep creëren waar iedereen het goed met elkaar kan vinden, daarnaast moeten de gasten ook allemaal tegelijk aanwezig kunnen zijn. Wanneer je hier een goed overzicht van hebt kun je verder gaan met het plannen van het vrijgezellenfeest. Je hoeft dit niet alleen te doen, samen met alle beste maten van de bruidegom plan je de perfecte avond.

Verras de bruidegom

Als je echt een traditional vrijgezellenfeest wilt plannen dan laat je alle details als een verrassing voor de bruidegom. Zelfs de datum kun je geheim houden. De onverwachtste geplande vrijgezellenfeesten zijn altijd de beste! Om rekening te houden met de vrije tijd van de bruidegom kun je natuurlijk in overleg gaan met de toekomstige bruid.

De avond starten

Een drankje gaat er altijd wel in. Om de avond goed te laten beginnen kun je naar een proeverij gaan, denk hierbij aan een whisky, wijn of bier proeverij. Samen drankjes doen brengt de sfeer er gelijk in. Je kunt de keuze van de proeverij af laten hangen wat de bruidegom graag drinkt.

De ultieme verrassing over de grens

Waarom het bij een avond houden als je ook een reis kan plannen. Dit vergt natuurlijk wel wat meer planning en budget. Over de grens zijn tal van leuke uitjes die je met de mannen kan gaan beleven. Een onverwachtse reis over de grens ziet de bruidegom natuurlijk niet snel aankomen!

Typische mannen uitjes

Daarnaast zijn er natuurlijk nog tal van mannen uitjes die gepland kunnen worden als onderdeel van de vrijgezellen dag. Denk hierbij aan:

 • Paintballen
 • Go Karten
 • Escape room
 • Parachute springen
 • Stripclub
 • Quad rijden
 • Pubquiz

Een unieke vrijgezellenavond

Er zijn tal van vrijgezellen avonden te bedenken, maar je wilt de avond het liefst uniek maken. Maak de avond persoonlijk door oude herinneringen op te halen. Dit kan in de meest uitgebreide vorm gedaan worden. Je kunt eventueel van te voren vragen stellen over wat absolute don’ts and do’s zijn op een vrijgezellenavond. Hoe streng je hiermee omgaat kun je natuurlijk zelf wel gaan inschatten!

De avond van de bruidegom

Het vrijgezellenfeest draait natuurlijk om de bruidegom. Houdt zoveel mogelijk rekening met zijn persoonlijke voorkeuren. Je kent hem natuurlijk al jaren dus dat moet wel goed komen. Nog een keer voor het ja-woord goed feesten en samen zijn met zijn beste maten. Dit zal hem de beste en de laatste onvergetelijke single avond gaan bezorgen.

Gerelateerde berichten

Wat heb ik aan een akoestisch plafond?

Veel mensen vragen zich af wat ze hebben aan een akoestisch plafond. Het klinkt een beetje vreemd en onbekend. Wat doet zo’n plafond nu...

Lees meer

Over ons

We nemen graag met je door wat interessante ideeën zijn als het gaat over uitgaan.

Contactgegevens

Via info @ bb-hetgasthuis.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden