bb het gast huis

De leukste ideeën voor een alternatieve zomervakantie

Geplaatst op

Nederlanders trekken in de zomermaanden massaal naar populaire kustplaatsen in Spanje, Frankrijk en Italië. Deze populaire badplaatsen zijn van alle gemakken voorzien en bieden ontspanning, waardoor men zich weer helemaal kan opladen. Toch zijn er nog tal van andere manieren om rust en ontspanning te vinden tijdens de zomermaanden. Ben je vaak genoeg naar een populaire badplaats gegaan en vind je het wel tijd voor iets nieuws tijdens de komende zomer? In dit blog geven we enkele ideeën om jouw komende zomer net wat anders in te steken. Laat je inspireren. 

Visweekend

Met name tijdens het coronavirus waarin men zoveel mogelijk sociaal contact dient te vermijden, is de visserij enorm toegenomen. Steeds meer vis- en natuurliefhebbers vinden hun weg naar de waterkant en vinden hier ultieme rust en ontspanning. Tijdens de zomervakantie bieden er dan ook verschillende organisaties vistripjes aan naar bijvoorbeeld Denemarken, Noorwegen en in Nederland zelf. Daarnaast kun je ook samen met wat vrienden eenvoudig een visweekendje organiseren. Ook voor de minder ervaren vissers is een visweekend een zeer geschikte en leuke manier om je zomervakantie te vullen. 

Wellness hotel

Heb je de laatste tijd veel last van stress en vermoeidheid? Dan kun je vast en zeker een beetje rust en ontspanning gebruiken in een wellness hotel. Hier geniet van massages, sauna’s, zwembaden en nog veel meer. Op die manier ontsnap je aan de drukte in je dagelijks leven en zorg je ervoor dat de stress en vermoeidheid plaats maken voor rust in je lichaam. Veel wellness hotel bieden een volledig verzorgd weekend aan waarin je je nergens druk om hoeft te maken. Het ontbijt, de lunch en het avondeten wordt allemaal verzorgd. 

Kamperen in eigen land

Voor een leuke en ontspannen zonvakantie hoef je niet per se naar het buitenland, maar kun je ook gewoon in Nederland blijven. We beschikken over een natuurrijk landschap waarin je de leukste kampeeravonden beleeft met vrienden of familie. Bovendien is ons land voorzien van vele wandel- en fietsroutes, waardoor je heerlijk actief kunt zijn in de Nederlandse natuur. 

Gerelateerde berichten

Wat heb ik aan een akoestisch plafond?

Veel mensen vragen zich af wat ze hebben aan een akoestisch plafond. Het klinkt een beetje vreemd en onbekend. Wat doet zo’n plafond nu...

Lees meer

Over ons

We nemen graag met je door wat interessante ideeën zijn als het gaat over uitgaan.

Contactgegevens

Via info @ bb-hetgasthuis.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden