bb het gast huis

De ultieme reisgids voor je skivakantie in Portes du Soleil

Geplaatst op

Portes du Soleil is een prachtig skigebied waar je voor ieder ski- en snowboardniveau terecht kunt.

Hoe bereik je Portes du Soleil?

Je hebt diverse keuzes om bij Portes du Soleil te komen. De meest gekozen voor Nederlanders is de auto. Deze laten we in dit blog buiten beschouwing, omdat we graag de alternatieven laten zien die minder bekend zijn.

Vliegtuig

Het dichtsbijzijnde vliegveld om de Portes du Soleil te bereiken is Genève, op ongeveer een uur afstand van Morzine-Avoriaz. Er zijn een paar opties gezien hoe je het beste naar uw vakantieoord kunt komen als u naar Genève vliegt. Er zijn veel skitransferbedrijven die een deur-tot-deur service bieden, die je van de luchthaven afhalen en je naar je accommodatie brengen. Dit is de meer geprefereerde optie voor velen, vooral als je niet gewend bent om te rijden in de besneeuwde wegen.

Huur een auto op het vliegveld

Autoverhuur is vrij toegankelijk als je wat meer vrijheid wilt om de omgeving te verkennen. Dit kan een geweldige optie zijn voor mensen die graag in Portes du Soleil gevestigd willen zijn, maar die buiten Chamonix skigebieden willen verkennen. Vergeet niet om deze optie alleen te gebruiken als je comfortabel bent met het rijden in besneeuwde omstandigheden, en op kronkelende, gladde bergwegen.

Hoe verblijf je in Portes du Soleil?

Koop je eigen appartement in Portes du Soleil

Initieel is dit natuurlijk de duurste optie, maar hoe stoer is het als je kunt zeggen dat je je eigen appartement in Portes du Soleil hebt. De investering is voor de lange termijn een goede optie en het biedt je kans om je investering terug te verdienen door deze te verhuren als je zelf niet op de locatie aanwezig bent.

Hotels en chalets

De klassieke manier om te verblijven is in een chalet of hotel. Je kunt kiezen uit all-inclusive hotels, maar de meesten kiezen voor logies met. Dat wil zeggen dat je uitsluitend een ontbijt van het hotel krijgt. Dit is de meest logische keuze, omdat je tussen de middag eigenlijk altijd in een berghutje eet.

Gerelateerde berichten

Wat heb ik aan een akoestisch plafond?

Veel mensen vragen zich af wat ze hebben aan een akoestisch plafond. Het klinkt een beetje vreemd en onbekend. Wat doet zo’n plafond nu...

Lees meer

Over ons

We nemen graag met je door wat interessante ideeën zijn als het gaat over uitgaan.

Contactgegevens

Via info @ bb-hetgasthuis.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden