bb het gast huis

Een geslaagd kinderfeest, hoe organiseer je dat?

Geplaatst op

Kinderen zijn veeleisend, zeker wanneer ze de nodige kinderfeestjes van leeftijdsgenootjes meegemaakt hebben. Dat willen zij ook graag! Jij wil ze niet teleurstellen, toch? Wat dan te doen? Dan moet je een beetje slim en vooral origineel na kunnen denken over het toekomstige, leuke kinderfeest. In deze blog geven we je een aantal tips waarmee je goed uit de voeten kan. Daarom hieronder een aantal stappen.

 1. Stap 1: Planning maken

  De verschillende ideeën die je samen met je kind verzint, moet je in een planning zetten. Deze planning is afhankelijk van vele facetten, zoals levertijd en de agenda van de ouders van kinderen en de kinderen zelf (ja ook zij hebben tegenwoordig buitenschoolse activiteiten). Spreek het door, peil hoe de petten staan en ga verder naar stap 2.

 2. Stap 2: Antistress

  We willen je stress besparen, want het moet wel leuk blijven, niet waar? Begin gewoon op tijd met uitvoeren van dat gene wat je snel kunt uitvoeren. Kijk wat je wilt doen. En regel wat gedaan moet worden. Wanneer je doet wat je moet doen zul je minder stress hebben, zo is onze ervaring. Als je graag een kindertaart wilt voor het feestje, dan moet je deze natuurlijk op tijd bestellen. Bel met de leverancier en vraag naar de levertijd. Geef de tijd en datum door en regel die zoete traktatie!

 3. Stap 3: Publiciteit

  Alle evenementen waarvan je wilt dat er mensen op af komen, daarvoor moet je de nodige marketingexposure voor regelen. Maak een facebook-pagina aan of stuur een uitnodiging rond. Natuurlijk ga je die zelf leuk met je kind ontwerpen.

 4. Stap 4: De uitvoering

  Zorg dat je hulp krijgt. Een ouder die 55 kinderen (bij wijze van spreken) in het gareel moet houden, dat is geen ontspannen situatie en komt de feestvreugde niet ten goede. En daarbij komt dat we de stress al bij stap 1 uit ons scenario geschrapt hadden…

 5. Stap 5: Na genieten

  Het is bijzonder leuk om te na te genieten van het feest. Daarom is het leuk om opnames te maken en foto’s. Deze kan je kind dan terugkijken, al dan niet met zijn of haar vriendjes. Bovendien is het natuurlijk heel erg leuk voor later, dan kun je het met veel hilariteit en vertedering teruglezen.

Lees verder in ons blog

Gerelateerde berichten

Wat heb ik aan een akoestisch plafond?

Veel mensen vragen zich af wat ze hebben aan een akoestisch plafond. Het klinkt een beetje vreemd en onbekend. Wat doet zo’n plafond nu...

Lees meer

Over ons

We nemen graag met je door wat interessante ideeën zijn als het gaat over uitgaan.

Contactgegevens

Via info @ bb-hetgasthuis.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden