In een B&B is de uitstraling en sfeer van groot belang, maar er mag ook aan het praktische gemak gedacht worden als het om bijvoorbeeld de schoonmaak gaat. Bij de keuze voor een vloer valt met al deze elementen rekening te houden. Zo heeft G-vloeren beton ciré in het assortiment en dit is bij uitstek een unieke design vloer voor een B&B te noemen. Er zijn meerdere redenen te noemen die beton ciré tot een unieke design vloer maken.

Beton ciré: stijlvol met luxe uitstraling

Beton ciré in uw B&B staat garant voor een luxe uitstraling en voor een stijlvol karakter. Dit is een type vloer dat geheel aaneengesloten is qua oppervlak en een mooi verweven effect van materialen laat zien. Er wordt in dat kader ook wel gesproken van een warme, speelse of industriële look met stoere elementen.

Optimaal hygiënisch en praktisch

In een B&B is de hygiëne uiteraard net zo belangrijk als de dagelijks herkenbare uitstraling en sfeer. Ook wat dat betreft is beton ciré als unieke design vloer voor uw B&B een perfecte vloer te noemen. Deze vloer is niet alleen naadloos, zodat stof niet wegkruipt in naden of voegen, maar ook stof- en vuilafstotend. Bovendien is het belangrijk dat de vloer in een B&B schoon en netjes is, waarbij het praktisch is dat een vloer snel is schoon te maken. Dat is dan ook van toepassing op beton ciré.

Kleur en kleurnuance

Bij beton ciré is het mogelijk om met de bestaande inrichting van uw B&B rekening te houden, want er zijn verschillende kleurtinten beschikbaar. Bovendien is de kleurnuance af te stemmen op het effect dat gewenst is, zoals op en top elegant of wat stoerder en meer industrieel. Met beton ciré legt u dan ook de basis voor een perfect plaatje van uw B&B.