bb het gast huis

Gasthuis tuindesign 2022

Geplaatst op

Wanneer je een gaaf tuindesign voor 2022 wilt maken, is het goed om hier op tijd mee te beginnen. We hebben het niet per se over meteen al planten van van alles, maar wel alvast het concept uitwerken. We hebben in deze tekst een aantal interessante opties voor je onder elkaar gezet zodat jij gemakkelijk een tuindesign voor 2022 kan maken. 

Tuinhuis voor de gasten 

Het is erg leuk als je een riante tuin hebt om een tuinhuis in de tuin neer te zetten van het gasthuis. Je zou zelfs kunnen zorgen dat er een bar in komt en dat het een extra optie wordt om daar een drankje te doen in de zomer op het terras, wat je ook ernaast kunt realiseren. Zorg er dan wel voor dat je bijvoorbeeld een overkapping boven het terras maakt zodat de gasten ook kunnen zitten als het bijvoorbeeld een beetje regent. Het kan zo zijn dat het in de zomer in Nederland regent, dan is een overkapping wel erg fijn.

Terras maken 

We hebben het hierboven al even aangestipt dat het echt of is om een terras te maken. Je kunt van het terras het centrum van de tuin maken. Hier zullen de mensen kunnen genieten. Zorg dan bijvoorbeeld voor een solide ondergrond. Wij raden bijvoorbeeld vlonders af maar gaan juist weer voor de solide terrastegels die heel lang mee kunnen gaan. 

Bloemen en planten in je tuin 

Een prachtige meidoorn kan een prima optie voor je tuindesign zijn. Deze boom valt onder de bloesembomen en is natuurlijk een prachtige aanvulling op je tuin voor 2022. Daarnaast is het erg hip om allerlei exotische planten in de tuin te zetten. Dat is net even wat leuker dan de geijkte madeliefjes. Hoewel die natuurlijk ook erg leuk zijn. 

Bij het maken van een tuin design voor 2022 gaat het er gewoon vooral omdat jij je laat inspireren door alles wat je om je heen ziet als het gaat over tuindesign. We raden je dan ook zeker aan om de verschillende experts op dit gebied te raadplegen of online goed te checken wat er allemaal mogelijk is en wat de trends zijn. Zo zul je ook een design maken dat je gasten zeker zullen waarderen en waarmee jij je gasthuis in de kijker kunt spelen. Dat is erg leuk voor de foto’s op social media. 

Gerelateerde berichten

Wat heb ik aan een akoestisch plafond?

Veel mensen vragen zich af wat ze hebben aan een akoestisch plafond. Het klinkt een beetje vreemd en onbekend. Wat doet zo’n plafond nu...

Lees meer

Over ons

We nemen graag met je door wat interessante ideeën zijn als het gaat over uitgaan.

Contactgegevens

Via info @ bb-hetgasthuis.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden