bb het gast huis

Hoe beveilig ik mijn horecabedrijf?

Geplaatst op

Heel veel mensen denken dat het super moeilijk is om een horecabedrijf (hotel, B&B) te beveiligen op zo’n manier dat inbrekers er nooit naar binnen zouden kunnen komen. Ze halen de grootste beveiligingssystemen in gedachten erbij. In werkelijkheid ligt het natuurlijk anders. Wanneer je slotenmaker amsterdam opbelt dan komen ze graag langs om te kijken of de sloten van je deuren nog in orde zijn. Maar ze kunnen nog veel meer voor je doen. We nemen het in deze blog even met je door.

Wat doet de slotenmaker?

Veel mensen zijn niet precies op de hoogte wat een slotenmaker allemaal doet. Het is echt wel iets meer dan alleen de deur openmaken als je jezelf buitengesloten hebt. Dit is trouwens wel een erg handige skill die slotenmaker heeft, je wilt natuurlijk niet op zaterdagavond net uit de kroeg voor een dichte deur komen te staan, die van jezelf. Of dat je gasten dit overkomt en dat je niet weet hoe je naar binnen moet komen. 

Wanneer je jezelf buitengesloten hebt (of je gasten hebben dit gedaan), dan kan de slotenmaker langskomen en de boel weer zonder breken en trappen open krijgen. 

Daarnaast is de slotenmaker een echte expert als het gaat over de kwaliteit van sloten. Hij of zij komt dus ook graag langs om te checken of de sloten van je horecabedrijfnog helemaal voldoen aan de moderne eisen die gelden in relatie tot inbraakpreventie. Wanneer sloten niet op orde zijn, dan kunnen inbrekers makkelijk de sloten forceren. Je wilt dat je gasten veilig zijn, dat kan dus met de hulp van een slotenmaker!

Een noodafsluiting horecabedrijf

Het is mogelijk om een noodafsluiting te laten realiseren door een slotenmaker. Een noodafsluiting is bedoeld om schade van een inbraak aan de deur tijdelijk te verhelpen waardoor het niet mogelijk is voor inbrekers om nog een tweede keer terug te komen, dit zou in een woning misschien minder snel gebeuren, maar in een bedrijfspand  kan het wel snel voorkomen, zeker als dit afgelegen ligt. 

Wanneer de noodafsluiting gerealiseerd is, dan kan de slotenmaker ook verbeteringen aan de beveiliging van je bedrijfspand doorvoeren. Op deze manier is het veel moeilijker om binnen te komen. Natuurlijk is het altijd beter om een inbraak te voorkomen door op tijd de slotenmaker te bellen voor een inbraakpreventie advies.

We raden je altijd aan om meer maatregelen te treffen om je horecabedrijf te beveiligen. Denk daarbij aan: een hekwerk, honden (van die lieve grote), een alarminstallatie, een nachtportier (afhankelijk van de grote van je bedrijf.

Gerelateerde berichten

Wat heb ik aan een akoestisch plafond?

Veel mensen vragen zich af wat ze hebben aan een akoestisch plafond. Het klinkt een beetje vreemd en onbekend. Wat doet zo’n plafond nu...

Lees meer

Over ons

We nemen graag met je door wat interessante ideeën zijn als het gaat over uitgaan.

Contactgegevens

Via info @ bb-hetgasthuis.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden