bb het gast huis

Leuke ideeën voor je B&B

Geplaatst op

We nemen in deze blog graag met je door hoe kunstgras het bij jouw thuis een stuk leuker maakt. Er zijn zelfs mensen die doen kunstgras in de kamer doen en dan zetten ze een bad in huis. Gewoon een zwembad zoals je die normaal in de tuin ziet. Dat is wel een beetje overdreven, dus laten we dat niet doen, maar het is wel bijvoorbeeld mogelijk om kunstgras in de speelkamer voor kinderen neer te leggen. Dat is dan even tip 1. 

Kijk even verder en doe je voordeel met de verschillende opties. 

Kunstgras in de tuinhuis 

Het is mogelijk om buiten in de tuin een tuinhuis te maken en dat kan prefab of gewoon helemaal van A tot Z gemaakt van losse planken.  Dan kun jij ook nog voor kiezen om planken te nemen voor je tuinhuis die gerecycled zijn.  In het tuinhuis kun je een grasmat leggen die van kunststof gemaakt is. Kunstgras wordt steeds meer een element dat we terugzien in een tuin. Natuurlijk is het mogelijk om dit allemaal te betrekken op je bed en breakfast. Zo wordt het voor de gasten extra leuk om te overnachten. Ze kunnen in deze zomer genieten van een tuin. 

Kunstgras op zolder

Het komt wel voor dat er kunstgras op zolder gelegd wordt. In de meeste gevallen gaat dit dan samen met een hobby die manlief uitvoert. Je zou bijvoorbeeld kunnen denken aan modeltreinen op zolder. Voor een extra realistische beleving van de modeltreinenervaring is kunstgras dan te zien als een extensie van het landschap waar de rails doorheen rijden. 

Balkon met kunstgras 

Het is ook mogelijk om kunstgras op je balkon te leggen en zo toch een beetje de natuurlijke beleving te hebben die gepaard gaat met een volwaardige tuin. Het kan zijn dat jouw bed en breakfast helemaal geen tuin heeft en dat je toch graag op het balkon van het bed en breakfast iets van groen wilt creëren. Ga dan voor kunstgras. 

Gerelateerde berichten

Wat heb ik aan een akoestisch plafond?

Veel mensen vragen zich af wat ze hebben aan een akoestisch plafond. Het klinkt een beetje vreemd en onbekend. Wat doet zo’n plafond nu...

Lees meer

Over ons

We nemen graag met je door wat interessante ideeën zijn als het gaat over uitgaan.

Contactgegevens

Via info @ bb-hetgasthuis.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden