Je hoeft tegenwoordig je huis niet meer uit om een date te regelen, dat kan allemaal prima via internet en op deze manier zou je ook snel kunnen filteren wie je wel en niet leuk vindt. Wanneer jullie allebei er zin in hebben om op date te gaan, dan is het een goede optie om dat is een keer te doen. Bij https://www.liefdevolle.date/ vind je mensen die zoeken naar een casual date, een avontuur voor een nacht, or whatever. Lees snel even verder in deze blog wat precies de mentaliteit kan zijn die je zou kunnen hebben om je date extra leuk en easy going te maken. Dus stel jezelf de vraag: wat als ik dit en dat deed tijdens mijn date?

Hou het oppervlakkig

Er zijn wel eens mensen met wie je op date gaat die bijvoorbeeld hun hele levensverhaal direct op tafel leggen, en dat is in vele gevallen een beetje een dooddoener omdat veel mensen er niet op zitten te wachten een psychologische analyse van iemand te horen / te geven / helemaal uit de doeken te doen als het gaat over het wel en wee op het psychologische vlak. Veel beter is het om over onderwerpen te praten die wat oppervlakkige zijn en ook gewoon amusant. De setting waarin je de date gaat doen is natuurlijk helemaal afhankelijk van je referentiekader en dat van de ander. Wanneer de kroeg iets is wat jullie graag doen, dan is dat iets wat je zou kunnen doen, maar je kunt natuurlijk ook naar iets anders gaan, bijvoorbeeld een opera van toneelstuk. 

Een hotel bezoeken 

Wanneer het jullie puur om de seksuele aspecten gaat, dan is het misschien ook prima om naar een bar te gaan en daarna een hotel te bezoeken. Veel veteranen, als het gaat over het daten, raden af om naar je eigen huis te gaan. Wanneer je op een neutraal terrein bent, dan kan het daten ook zo oppervlakkig mogelijk blijven als je zelf zou willen. Dat is natuurlijk erg handig wanneer je een avontuur voor één nacht wilt, maar wanneer je bijvoorbeeld een relatie zou willen voor langere tijd, dan is het wel misschien een leuk idee om op een gegeven moment bij iemand thuis af te spreken.