bb het gast huis

Relax tijdens je revalidatieproces in een Bed & Breakfast

Geplaatst op

Als je als gevolg van een ongeluk met de auto of een bedrijfsongeval verwondingen hebt opgelopen, dan wacht vaak een revalidatietraject en het ondergaan van medische behandelingen. Die periode is nooit leuk. Het is een kwestie van behandeld worden en je rust pakken vooral. Op een bepaald moment gaat dat je tegenstaan. Je hoofd zit vol. Hoogste tijd er eens tussenuit te gaan en een Bed & Breakfast te boeken.

Overnachten in een B&B; zo maak jij je hoofd helemaal leeg

Een B&B is vaak gesitueerd op een mooie locatie en in vergelijking met een hotel geniet je toch net even meer vrijheid. De volgende ochtend staat er een heerlijk ontbijt klaar en ondertussen geniet je van alle mogelijke rust. Je hoofd raakt leeg en ook voor jouw partner is het even heerlijk rustig zo. Laat ondertussen het letselschadebureau onderzoeken of er een letselschadevergoeding voor je in zit. Maak je kosten – de medische behandelingen bijvoorbeeld, of geen inkomen- als rechtstreeks gevolg van het ongeluk, dan is sprake van letselschade. En die kun je eventueel verhalen op de veroorzaker van het ongeluk.

Immateriële schade is moeilijker in geld uit te drukken

Het verhalen van die schade is geen sinecure en vraagt expertise en geduld. Belangrijk is het erkennen van de schuld. Erkent de veroorzaker zijn verantwoordelijkheid, dan wordt het een stuk gemakkelijker. Het letselschadebureau moet in andere gevallen aantonen dat sprake is van schuld. En dan duurt het proces langer. Bij letselschade heb je overigens materiële en immateriële schade. Materiële schade laat zich gemakkelijk uitdrukken in geld. Van de medische behandelingen bijvoorbeeld, ken jij de kosten. Dat ligt anders bij immateriële schade. Dit is de emotionele en lichamelijke schade die geleden is. Daar is moeilijker een goed te onderbouwen geldbedrag aan te koppelen. Maar ook dat kun je prima aan de specialisten van het letselschadebureau overlaten.

Focus op je eigen herstel

Zeker kort na het ongeluk ben je vaak zelf niet in staat je bezig te houden met zoiets als letselschade. Toch is het verstandig in elk geval contact te leggen met het letselschadebureau. Hoe eerder je dit doet, hoe groter de kans op snel succes. Daarna focus jij je gewoon weer helemaal op je eigen herstel.

Gerelateerde berichten

Wat heb ik aan een akoestisch plafond?

Veel mensen vragen zich af wat ze hebben aan een akoestisch plafond. Het klinkt een beetje vreemd en onbekend. Wat doet zo’n plafond nu...

Lees meer

Over ons

We nemen graag met je door wat interessante ideeën zijn als het gaat over uitgaan.

Contactgegevens

Via info @ bb-hetgasthuis.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden