bb het gast huis

Waar trouwfeest houden? En andere tips

Geplaatst op

Waar moet je nu eigenlijk je trouwfeest houden? Er zijn zo veel opties. Een feestlocatie Amersfoort is een goede keuze. Zeker omdat het multifunctionele karakter ervan veel zaken open laat. Je kunt het idee van je feest helemaal inkleden op jou manier. In deze blog nemen we een paart tips met je door.

Wat als trouwfeest thema?

Het is jouw feest dus je mag zelf bepalen wel thema het wordt. Natuurlijk wel in overleg met je partner. Denk gewoon aan wat jullie zelf heel leuk vinden. Misschien zijn jullie fan van Disney, doe het dan in die stijl of gebruik elementen van Disney. Ook erg leuk voor de kinderen. Misschien vind je Disney wel hartstikke stom. Het gaat erom dat je bij jezelf blijft en doet waar jij zin in hebt.

Wat dragen op trouwfeest?

Je kunt gaan voor een traditionele trouwjurk en een pak voor de bruidegom. Maar natuurlijk hoeft dit niet. Het kan heus allemaal minder uitbundig. Zo hou je geld over voor andere dingen of kun je net even iets verder op huwelijksreis gaan.

Wat eten op trouwfeest?

De een gaat voor een 3-gangendiner, de ander kiest liever voor een lopend buffet. Wat je ook doet, zorg dat je gasten kunnen smullen. Ga dus niet voor eigenzinnige, exotische gerechten waar niemand ooit van gehoord heeft, laat staan dat ze het geproefd hebben. Ga niet interessant doen. Maak het menu lekker toegankelijk.

DJ trouwfeest

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een dj op hun trouwfeest. Dat is een stuk gemakkelijker dan een band die live nummers speelt, hoewel het heel leuk is, kost zo’n band ook meer. Plus met een dj heb je opnames van de originele artiesten en luister je niet naar covers, die ook bijzonder kunnen tegenvallen. Een dansfeest van je bruiloft maken is heel leuk. Natuurlijk is het niet per se nodig om de hele avond dance te horen, maar gewoon alle genres die jullie leuk vinden. Bespreek dat van te voren.

Trouwfeesten zoals ze werkelijk zijn

Het is heel leuk om je trouwfeest te laten fotograferen door de mensen die aanwezig zijn op de bruiloft als gasten. Dus niet in de hoedanigheid van een professionele fotograaf. Een camera die door iedereen gebruikt mag worden, dat levert de leukste resultaten op. Zo zie je je trouwfeest zoals het werkelijk is.

Gerelateerde berichten

Wat heb ik aan een akoestisch plafond?

Veel mensen vragen zich af wat ze hebben aan een akoestisch plafond. Het klinkt een beetje vreemd en onbekend. Wat doet zo’n plafond nu...

Lees meer

Over ons

We nemen graag met je door wat interessante ideeën zijn als het gaat over uitgaan.

Contactgegevens

Via info @ bb-hetgasthuis.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden