bb het gast huis

Welke leuke uitjes kun je in Nederland doen?

Geplaatst op

Er zijn zoveel leuke uitjes te doen met familie in Nederland! We nemen het met je door in deze leuke blog. Dus lees snel verder. 

Bezoek eens een pretpark / dierentuin / natuur

Nederland heeft verschillende pretparken die geschikt zijn voor het hele gezin, zoals de Efteling, Walibi Holland, en Toverland. Dierentuinen in zijn ook zeer populair, zoals Burgers’ Zoo, Diergaarde Blijdorp, en Artis. Nederland heeft veel prachtige natuurlijke gebieden, zoals de Veluwe, de Biesbosch, en de Waddeneilanden. Maak een wandeling, ga fietsen, of huur een kano en verken de omgeving. 

Musea bezoeken

Bezoek ook eens een musea dat geschikt is voor alle leeftijden, zoals het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum, en het Nederlands Openluchtmuseum. Neem een kijkje op onze  prachtige stranden, zoals Scheveningen, Zandvoort, en Texel. Geniet van de zon, ga zwemmen of maak een wandeling langs de kust.

Ga naar een indoor speeltuin of trek een baantje

Perfect voor kinderen op een regenachtige dag. Er zijn verschillende indoor speeltuinen in Nederland, zoals Ballorig en Monkey Town. Erg leuk voor de kinderen. Nederland heeft ook de nodige waterwegen en rivieren. Huur een boot en vaar door de grachten van Amsterdam of maak een tocht door de Friese meren.

Blokarten Wijk Aan Zee 

Blokarten aan zee, dat doe je beter met z’n twee. Of eigenlijk vaak met nog meer mensen. Een ideaal uitje om met familie en vrienden te doen. Wat het is? In een kart rijden voortgedreven door de wind. Er zit namelijk een zeil bovenop de kart. Een duurzame, razendsnelle manier van racen. 

Bezoek een historische stad

Nederland heeft prachtige steden zoals Amsterdam, Utrecht en Maastricht. Bezoek de oude gebouwen en bezienswaardigheden, en leer meer over de geschiedenis van Nederland.

Ga naar een film of theater

Er zijn veel bioscopen en theaters in Nederland waar je een film kunt bekijken of een voorstelling kunt bijwonen. Kies een familievriendelijke film of voorstelling en geniet van een avondje uit met het gezin. 

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen graag met je door wat interessante ideeën zijn als het gaat over uitgaan.

Contactgegevens

Via info @ bb-hetgasthuis.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden